Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Diğer Yarım Oyuncusu Orhan Kılıç Kimdir ?

Diğer Yarım Oyuncusu Orhan Kılıç Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

DİĞER YARIM OYUNCU KADROSU, DİĞER YARIM OYUNCUSU ORHAN KILIÇ KİMDİR,DİĞER YARIM OYUNCULARI

Diğer Yarım Oyuncu kadrosuna Orhan Kılıç dahil oldu.Diğer Yarım Son Bölüm de Ecevit karakteri olarak izleyeceğimiz deneyimli oyuncunun kariyerine ve hayatına bir göz atalım.



Diğer Yarım Son Bölüm çekimleri tüm hızı ile devam ederken oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı.Diğer Yarım Son Bölüm de kendine Ecevit karakteri ile yer bulan isim Orhan Kılıç Türk sinemasına hizmet etmiş isimlerden birisi.Ecevit karakteri Diğer Yarım ile birlikte ikiz kızların babası ve Meryem'in eski kocası olarak izleyeceğiz.Şimdi siz değerli Diğer Yarım izle hayranları için hazırlamış olduğumuz Orhan Kılıç Biyografisini sunuyoruz.


Diğer Yarım Oyuncusu Orhan Kılıç Kimdir ?

Bu biyografimiz de sinema ve dizi oyuncusu Orhan Kılıç hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşacağız. Orhan Kılıç ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Orhan Kılıç kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?

Orhan Kılıç, 19 Ekim 1974 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi. Berlin Yüksek Sanatlar Akademisi oyunculuk bölümünü okudu ve mezun oldu. Doğduğu ülkede 2 yıl oyunculuk yaptı ve çeşitli dizilerde rol aldı. Orhan Kılıç, “Sağır oda” dizisinde Aras Dağlı karekteri ile tanındı ve ün kazanmaya başladı.

Orhan Kılıç, Hürriyet gazetesinin muhabiri Sema Eren ile 12 Şubat 2010 tarihinde evlendi.

Orhan Kılıç Rol aldığı bazı diziler; 


Zehirli Sarmaşık, Aşk Bir Hayal, Derdest, Dalgakıran, Elveda Rumeli, 29-30, Sağır Oda, Güç Yangını, Diğer Yarım dizisi















Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder