Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Diğer Yarım Oyuncusu Gonca Sarıyıldız Kimdir ?

Diğer Yarım Oyuncusu Gonca Sarıyıldız Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

DİĞER YARIM OYUNCU KADROSU,DİĞER YARIM SON BÖLÜM,DİĞER AYRIM OYUNCUSU GONCA SARIYILDIZ KİMDİR

Yeni Dizi Diğer Yarım çok yakında ekranlara gelecek.Dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillendi diyebiliriz.Diğer Yarım Son Bölüm çekimler tüm hızı ile devam ederken dizide ana karakterimiz olan Esma - Zeynep karakterini canlandıracak isim Gonca Sarıyıldız oldu.

Diğer Yarım Oyuncu Kadrosu İçinde kendine yer bulan isim olan Gonca Sarıyıldız Diğer Yanım Son Bölüm de çift karakteri canlandıracak.Buda hayli yorucu ve zor bir iş.Her ne kadar ikiz karakteri canlandırsa da bu işin makyaj senaryo uyarlama derken bir hayli yorulacağı kesin.Diğer Yarım Yeni Bölüm ile birlikte ekranlara gelecek olan güzel oyuncuyu biraz tanıyalım.Dizide Esma ve Zeynep karakterlerine can verecek olan Gonca farklı bir deneyime de sahip olmuş olacak.Bu deneyim onun sinema ve dizi kariyerinde bir basamak olacak.Peki kimdir bu Gonca Sarıyıldız Hayatı resimleri ve Biyografisini konumuzun devamında bulabilirsiniz.

Diğer Yarım Oyuncusu Gonca Sarıyıldız Kimdir ?

Diğer Yarım Dizisi Gonca Sarılyıldız kimdir nereli kaç yaşında
Doğum
Boy 1.75
Kilo 55
Atv ekranlarının yeni favori dizisi olmaya hazırlanan Diğer Yarım dizisi geniş oyuncu kadrosuyla gösterime girecek. Şimdiden merak haline gelen yeni dizisi güzel ve başarılı oyuncularından “Gonca Sarıyıldız” hakkında merak ettiğiniz bütün bilgileri makalemiz devamında görebilirsiniz. Tanınan dizilerden “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde ilk kariyerini yaptıktan sonra sevilen oyuncu haline geldi. Gonca Sarıyıldız Ankara Anıttepe Lisesi mezunudur. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Müjdat Gezen Tiyatrosun’da da , oyunlarda yer almıştır. 1.75 boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır.








Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder