Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Diğer Yarım 16.Bölüm Tek Parça Full İzle -

Diğer Yarım 16.Bölüm Tek Parça Full İzle -

Sponsorlu Bağlantılar

Kızları zaptetmekte zorluk çeken Ecevit ve Meryem onların yola gelmesi için Diğer Yarım Son Bölümde bir plan yaparlar...


Diğer Yarım Son Bölümde Meryem ve Ecevit beklenmedik bir şekilde gelişen kız isteme işlerinden sıkılmış gözüküyorlar. özellikle toplu şekilde kız isteme işi ailenin işine gelmez . Kızların vurdumduymazlığı yüzünden sıkıntılı anlar geçiren ebeveynler ne yapacak ?

Kızlar gözünden hiçbir şey kaçmayan Uy Asiye Hanım'a teslim edilir. Asiye ikizlere göz açtırmamaya kararlıdır. Ancak kızlar açık açık dertlerini anlatıp yardım isteyince Asiye kızlara yardım etmeye karar verir. Böylece imece bir çalışmayla Meryem ve Ecevit'i zamanda bir yolculuğa çıkarma planı yapılır. Bir film çekilecektir.Filmin etkisiyle kısmen yumuşayan Meryem ve Ecevit Esma'yı mutlu edecek bir karar verirler. Ancak kızların onlardan bir isteği daha vardır. Ertesi gün bayramdır ve kızlar ilk kez gerçek bir aile gibi olup olamayacaklarını sorarlar. 20 yıl hiç ayrılmamış gibi bir oyun oynayacaklardır.Bayramın birinci gününü Ecevit ve Meryem ikizleriyle ilk kez gerçek bir aile gibi yaşarken bir yandan akşam kesilecek sözün hazırlıkları yapılır. Poyraz ve Tarık'ın bayram bahanesiyle taarruzları devam ederken Zeynep Hanım ve Afet, bayramlarını hiç istemedikleri bir yerde geçirmek zorunda kalır.Poyraz, arkadaşının mutluluğu için koşuştururken gazeteye çıkan haber onu deli etmeye yeter. Aşkları yeni bir sınavla sınanmaktadır.Esma'nın istenme akşamı ise, seneler sonra yüzleşmek zorunda kaldığı bir resimle Dursun Dede için büyük bir kırılmaya, aile için şaşkınlık veren bir sonuca, herkesi şoke edecek bir misafire gebedir.
Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :

  1. Sn. İlgili / Yetkili,

    Türkiye'de fikri mülkiyetin korunması ile ilgili ulusal mevzuat gereğince Film Yapımcıları, üzerinde hak sahibi bulundukları film tespitlerinin dijital iletim de dahil olmak üzere her türlü telli veya telsiz araçlarla satışı veya diğer biçimlerde umuma iletimine izin vermek veya yasaklamak hakkına sahiptir. ILS TURK TEKNOLOJİ İLETİŞİM SAN. TİC. A.Ş. (ILS TURK), film yapımcılarının yapımları üzerindeki ‘dijital ortamda umuma iletim hakkını’ korumak ve takip etmek üzere kurulmuş bir lisans şirketidir.

    diger-yarim-izle.blogspot.com.tr alan adlı internet sitesi ile ilgili olarak yaptığımız incelemelerde, sitede film yapımcılarının ve ILS TURK koruması altında bulunan, film yapımlarının veya fragmanlarının gerekli izinler almaksızın ve yasadışı bir şekilde (video, flv, mp4, mkv, mpeg, mpg,rar ve benzer formatlarda) kullanıldığı, streaming de dahil on-line olarak izlenebildiği, direkt olarak ya da link verme yolu (basit link, derin link, embed...) ile umuma iletildiği ve/veya download yolu ile çoğaltma imkanı verildiği ve başkalarının erişimine imkan sağlandığı belirlenmiştir.

    Tüm bu sebeplerle, ilgili mevzuat hükümleri gereğince işbu e-mailimizin tarafınıza gönderilmesinden itibaren 3 ( üç ) gün içerisinde müvekkil ILS TURK koruması altında bulunan, Ek'te Excel olarak gönderilen ve aşağıda liste halinde belirtilen tüm film ve dizi yapımlarının, fragmanlarının, reklam afişlerinin ve/veya yapıma ait her türlü resim, videonun vs. içerikten çıkarılması, yapılan on-line yayınların durdurulması gerekliliğini ihtaren bildiririz.

    Ekte, örnek olarak ihlali belirlenen bir ekran görüntüsü bulunmaktadır. Ancak, bu ihlal, sadece ekran görüntüsünde belirtilen film yapımları ile sınırlı olmadığından ILS TURK koruması altında bulunan ve aşağıda liste halinde belirtilen tüm repertuarın tarafınızca araştırılıp bulunarak yukarıda da belirtildiği üzere içerikten çıkarılması gerekmektedir.

    Aksi takdirde hakkınızda CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA suç duyurusunda bulunulacağını, Savcılık ve Emniyet Güçlerinin birleşimi ile sitenin yetkilisinin kimlik ve adres tespitinin yapılacağını, yakalama (baskın), el koyma (bilgisayarlar, harici hard diskler..) ve tutuklama gerçekleştirileceğini, hakkınızda şahsi ceza davası açılacağını, tarafınızca yapılan eylemlerin Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu (FSEK) md. 70’e göre Bağlantılı Haklara Tecavüz SUÇ’unu oluşturduğunu ve beş yıla kadar hapis cezası ile yaptırıma bağlandığını; ILS TURK'ün maddi, manevi zararlarının telafisi ile birlikte FSEK md 68’e göre eğer telif hakkı ihlalinde bulunan kişi ile bir lisans sözleşmesi yapılsaydı, belirlenecek telif ücretinin 3 katının tazminat olarak ödenmesine, FSEK md.70/f.3’e göre tarafınızca elde edilen haksız kârın ILS TURK’e iadesine yönelik tazminat davası açılacağını, yargılama masraflarının ve avukatlık ücretlerinin tarafınıza yükletileceğini, FSEK Ek 4. maddeye göre sitenizin derhal erişime engelleneceğini ulusal ve uluslar arası mevzuattan kaynaklanan tüm başvuru ve şikayet haklarının kullanılacağını, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasının ilgili maddeleri gereğince ihtaren bildiririz.(08/01/2015)

    Gerçek hak sahibi olduğumuz hususunda güven oluşturmak amacı ile daha önce müvekkil şirket tarafından başvurusu yapılmış, İstanbul 25. Sulh Ceza Mahkemesince sitelerin erişime engellenmesine dair verilen kararı aşağıda gönderiyoruz.

    Sayfa 1: http://n1304.hizliresim.com/18/t/mflty.jpg,
    Sayfa 2: http://n1304.hizliresim.com/18/t/mflvc.jpg,
    Sayfa 3: http://p1304.hizliresim.com/18/t/mflwh.jpg

    ILS TURK TEKNOLOJİ İLETİŞİM SAN. VE TİC. A. Ş.

    Adres: Ömer Avni Mah. İnönü Cad. No:28 D:6 Gümüşkonak Apt. K:2 34427 Beyoğlu / İstanbul

    Tel: 0850 360 360 0

    Fax: 0212 245 23 98

    İçeriğin Başlığı ve Konumu:

    Diger Yarim
    http://www.youtube.com/watch?v=VL_aX7wOjM4&index=4&list=UUEEZuLbxWRQJc46G2lWXtuQ

    İhlal İçeren URL:

    http://diger-yarim-izle.blogspot.com.tr/2014/10/diger-yarm-16bolum-tek-parca-full-izle.html

    YanıtlaSil