Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Geçmişte Söylenen Yalanın Hikayesi -Diğer Yarım-

Geçmişte Söylenen Yalanın Hikayesi -Diğer Yarım-

Sponsorlu Bağlantılar

DİĞER YARIM SON BÖLÜM,DİĞER YARIM YENİ DİZİ YAKINDA BAŞLIYOR

Yüzleri aynı yaşamları farklı ama onlar kardeş.İşte Diğer Yarım Dizisi yakında başlıyor.

Atv ekranlarına yakında başlayacak olan dizi "Diğer Yarım" bir komedi ve aile dizisi olarak karşımıza çıkacak.Geçmişte yaşadıkları hayatın acısını çocuklarından çıkaran bir anne ile babanın çocukları tarafından birleştirilme çabalarının anlatılacağı Diğer Yarım Son Bölüm çekimleri sürüyor.İddalı kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanan yapım iki farklı yaşama sahip ailelerin çekişmesini anlatıyor.

Diğer Yarım Dizisi ana karakterini oynayacak olan Gonca Sarıyıldız çift karakteri canlandıracak.Yüzleri aynı yaşamları farklı bu iki karakterimiz ise "Esma" ve "Zeynep" olarak karşımıza çıkacak.Anne ve babası onlar küçükken ayrılan ve statü olarak değişik ve farklı yaşam standartlarına sahip bu iki çift Ecevit ve Meryem çocuklarını da ayırmışlar ve kendi hayat tarzlarına göre yetiştirmişler.

Esma ile Zeynep yıllar sonra anne ve babasına ders vermek için Diğer Yarım Son bölüm ile birlikte bir yola çıkarlar.Anne ve Babasına göre çok iyi anlaşan iki kardeş ikiz olmanında verdiği özgüven ile bu oyunu sahneye koyarlar.


Diğer Yarım Dizinin konusu : Değişik sosyal kademelere sahip olan "Meryem" ve "Ecevit", ailelerinin karşı çıkmasına rağmen evlenirler. Çiftin bir zaman sonra ikizleri olur. Birbirlerinden çok farklı olan Meryem ve Ecevit, geçersiz bir sebepten dolayı kavga edip ayrılırlar.. Mahkeme; kızların birinin Meryem'e, diğerinin de Evecit'e verilmesine karar verir. İkisi de çocukları birbirlerine göstermezler. Bu arada kızlarını, kendi tarzına göre büyütürken onlara bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul'da birleşir. Yüzleri aynı ama yaşam tarzları tamamen farklı olan ikizler, anne ve babalarına iyi bir ders vermekte kararlıdır. Diğer Yarım Son Bölüm her hafta ekranlara gelecek.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder